آیا در مرحله ازدواج هستید؟ آیا شریک زندگیتان را انتخاب کردهاید؟ آیا صفات او را میپسندید؟ اگر هنوز پای سفره عقد ننشستهاید، کمی دست نگهدارید!
به گزارش توریست مالزی و به نقل از سایت تبیان اگر در کسی که قرار است همسر آینده شما باشد این موارد را دیدید، درباره تصمیم تان تجدید تظر کنید.
1- افراد دارای هوش هیجانی پایین
تحقیقات روان شناسان در دهه های اخیر ثابت کرده که تنها هوشبهر (آي.كيو) برای موفقیت در زندگی کافی نیست، بلکه ما برای داشتن یک زندگی خوب و خشنودکننده به نوع دیگری از هوش یعنی هوش هیجانی نیازمندیم. روان شناسان، هوش هیجانی را به صورت توانایی شناسایی احساسات و هیجانات خود و دیگران، تمایز گذاشتن میان آنها و استفاده از اطلاعات حاصل از آنها در تفکر و اعمال تعریف کرده اند.
افرادی که هوش هیجانی پایینی دارند، دارای ویژگی هایی هستند که زندگی با آنها را بسیار مشکل میسازد. از مهمترین این ویژگیها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بروز ندادن احساسات
توجه نکردن به احساسات دیگران
ناتوانی در مقابله با هیجانات منفی مانند خشم، اضطراب و... (اغلب این افراد قادر به کنترل خشم خود نیستند(
مقابله ناکارآمد با مسائل و مشکلات زندگی روزمره
ناشادی و بدبینی کلی
2- افرادی که هنوز درگیر روابط قبلی شان هستند
اگر هربار که فرد موردنظرتان را میبینید، حتما یکی دو خاطره از نامزد یا همسر قبلیاش تعریف میکند، اگر هنوز هم موقع صحبت کردن درباره زندگی مشترک قبلیاش بغض میکند یا به نحو شدیدی مشوش میشود، یا اگر هنوز به هر دلیلی ارتباط خود را با همسر سابقش را قطع نکرده است، بدانید که آمادگی شروع رابطه جدیدی را ندارد.
فرد آسیب دیده در این موارد، یا کسی را به عنوان همسر انتخاب میکند که ویژگیهایش کاملن مخالف خصوصیات همسر سابقش باشد، یا فردی را انتخاب میکند که ویژگیهایی کاملن مشابه همسر قبلی داشته باشد. دلیل دیگری که ممکن است موجب انتخاب شده باشد، فرار از هیجانات منفی پس از جدایی است. به هر حال آنچه مسلم است، این است که شما به خاطر خودتان و بر مبنای ویژگی های فردیتان انتخاب نشدهاید.
اگر فرد موردنظرتان از شریک سابق خود جدا شده و طلاق را تجربه کرده است، برای کنار آمدن با شرایط جدیدش به زمان نیاز دارد.
3- افراد مبتلا به اختلالات جنسی
روانشناسان اختلالات جنسی را به سه دسته تقسیم میکنند: اشتغال مداوم ذهنی به روابط جنسی، عدم عزت نفس و نجابت جنسی و بیماری های جنسی. مهمترین دسته این اختلالات که پیش از ازدواج میتوان به آن پی برد، عدم عزت نفس و نجابت جنسی است.
اگر فرد موردنظر شما در ارتباطات خود باجنس مخالف حریمش را رعایت نمیکند، اگر احساس میکنید بیش از حد با دیگران گرم میگیرد یا رفتار و پوشش وی با فرهنگ ما سازگار نیست، یا اگر همیشه درباره افراد جنس مخالف اظهار نظر میکند، بدانید مشکلی وجود دارد. متاسفانه احتمال اینکه افراد پس از ازدواج این عادت نامطلوب را ترک کنند، بسیار کم است.
4- افرادی که به بلوغ عاطفی نرسیده اند
متاسفانه بسیاری از ما فکر می کنیم همین که همسر آینده مان به بلوغ جسمانی رسیده باشد، برای تشکیل زندگی کافی است. غافل از آنکه رسیدن به بلوغ عاطفی و اجتماعی نیز به همان اندازه بلوغ جسمی مهم است. این گونه افراد مستقل نشده و به شدت به دیگران (خانواده یا دوستان) وابستهاند و بدون کمک آنها قادر به تصمیمگیری نبوده و به هیچ وجه مسئولیتپذیر نیستند.
همه این ویژگیها، زندگی کردن با این افراد را مشکل می سازد پس قبل از گفتن بله کمی بیشتر در خصوصیات اخلاقی شریک آیندهتان تجسس کنید.
بیشتر بخوانید: